Emazing Academy logo
O nas

O nas

Jedro Emazing Akademije je naša Emazing metoda, katere podlaga in cilj je vsakega cukroljuba opolnomočiti z navdihom, odkritjem svojega cukr-stila, uporabo svojih lastnih adutov ter lastnim uspehom.

Vrednote

Naše vrednote

Naše vrednote so: Ljubezen do tega, kar počnemo. Eksperimentiranje. Izvirnost. Polno življenje. Ambicije. Učenje. Sodelovanje in povezovanje. Odprtost. Pristnost. Transparentnost. Radovednost. Profesionalnost. Estetika. Neskončno iskanje inspiracije. In te vrednote želimo prenest naprej! Vsakemu izmed vas. Da boste z njimi ustvarili nekaj svojega, nekaj samo vašega, nekaj emazing!

Live workshop demo

Naša največja prednost je skupnost in preizkušeno znanje z zagotovljenimi vrhunskimi rezultati. Podpora in dostopnost. Vse, kar sem sama ustvarila iz čistega zraka. Tudi vi lahko. V naši družbi boste izkusili povezovanje, pripadnost in podporo, inspiracijo v žilo, varnost ter domače, srčno in toplo okolje.

Emazing Academy je točno taka kot sm jaz, Ema – odprta, srčna, iskrena, direktna, sigurna vase, ponosna, podjetna, sproščena, kreativna, zagnana in motivacijska.

Naša akademija je prostor tako za “cukr kreatorje”, ki radi ustvarjate za dušo, kot za “cukrpreneurje” ki gradijo ali pa že imate utrjeno kariero, ki jo želite ponesti na še višji nivo.

V naši akademiji boste lahko doživeli EMAZINGNESS v vsem svojem potencialu. Spoznali boste Emazing metodo; ne samo to, postali boste del nje.

Drugačni smo, ja! Zelo. Ne samo zaradi kreiranja, peke, okusov, receptov ki jih razvijamo sami, ampak v razmišljanju, odnosu do cukr biznisa. In zakaj nas ta drugačnost dela boljše? Ker lahko z nami dosežete nivo, ko želite več od poceni online izobraževanj, ki ti ne dajo ničesar oprijemljivega. Ker dosežete točko, ko želite več od posnemanja sloga drugih brandov in si želite ustvariti svoj prepoznaven stil. In ker morda celo dosežete točko, ko boste skozi Emazing metodo tako opolnomočeni, da boste ustvari svoj lasten cukr biznis.

Namesto, da le učimo recepte in tehnike, učence Emazing Academy in Emazing metode opolnomočimo, na pladnju jim predamo celovit paket vsega, kar potrebujejo: praktične izkušnje in lekcije, preverjene metode, vrhunske tehnike, resurse, podporo, usmeritev in predvsem: brco v rit, da so v kreacijah samostojni, da znajo metodo uporabiti za ustvarjanje lastnih umetnin. Za cukr entrepreneurje je dodana vrednost tudi to, da mu na pladnju ponudimo celoten paket znanj o gradnji svojega cukr biznisa.

In verjemite mi…če sem jaz, Ema z male Hrušice pod Karavankami, na začetku poslovne poti brez kakršnekoli izobrazbe na področju slaščičarstva in podjetništva, falirana študentka, lahko iz čistega zraka zgradila Emazing cukr imperij…potem lahko čisto vsak z našo pomočjo postane odličen cukr kreator za dušo in cukrpreneur z lastnim biznisom. Že komaj čakam, da se spoznamo in da spišemo tvojo pot skupaj z vsem emazingnessom, ki ga premoremo.